Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Πλατφόρμες δόνησης


Η άσκηση με τη χρησιμοποίηση πλατφόρμας δόνησης έχει πια κερδίσει το δικό της κομμάτι στην αθλητική ζωή μας, εδώ και αρκετά χρόνια. Η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε τη νέα μέθοδο, η Power Plate, έχει και την πρωτοκαθεδρία στις πωλήσεις μηχανημάτων τέτοιου είδους, χωρίς να υπολείπονται και άλλες εταιρείες.

Η συγκεκριμένη μέθοδος που, ως γνωστόν, βοηθάει στην καλή υγεία των οστών (έχουμε αναφερθεί σ' αυτό σε άλλο άρθρο μας), στην αρχή της εμφάνισής της υποσχόταν πως σε λίγα λεπτά παρείχε ένα πλήρες πρόγραμμα άσκησης στον αθλούμενο, ικανό να καλύψει όλες τις ανάγκες εκγύμνασής του. Αυτό, φυσικά δεν είναι δυνατόν να είναι αλήθεια, παρ' όλα αυτά, η χρησιμοποίηση της συγκεκριμένης μεθόδου ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσα στον προπονητικό μας κύκλο, ενδείκνυται και είναι πολύ ωφέλιμη.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε ένα άρθρο σχετικό με το θέμα, από το site του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλίας, που είναι πάντα πρωτοπόρο, αλλά και πρωτοποριακό, σε θέματα ενημέρωσης και επιμόρφωσης γύρω από την άθληση. Το άρθρο παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για την άσκηση δόνησης, με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο.


πηγή: www.healthykids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η άποψη του καθενός από εσάς, μας είναι χρήσιμη και απαραίτητη. Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε, με το εύστοχο και ουσιαστικό σας σχόλιο. Όλα είναι ευπρόσδεκτα, όταν θα διατυπώνονται με ευπρέπεια και χωρίς άκομψες φράσεις.